BOLI STE SPOKOJNÍ?

Podeľte sa so svojou skúsenosťou s ostatnými…

GOOGLE

Napíšte svoj zážitok cez Google a pomôžete tým, ktorí  hľadajú pomoc, lepšie sa rozhodnúť. Stačí, ak máte gmail účet.

FACEBOOK

Zdieľajte svoj názor so svojimi priateľmi a rodinou na Facebooku, možno práve oni potrebujú moje služby.

  • Very professional doctor. I had a hip problem and he could easily identify the problem. Also my session was scheduled for 1 hour but he gave me extra 20 mins and didn't take extra money. Highly recommended.
  • Dávidove služby som využil pri potrebe riešiť dlhodobý problém s bolesťami ramenného kĺbu. Musím oceniť naozaj komplexný prístup terapeuta. Celá terapia začala podrobnou diagnostikou, ktorá sa skladala z anamnézy formou dotazovania o mojom stave a z praktického testovania danej oblasti a ostatných segmentov, ktoré s problémom súviseli. Samotná terapia bola vykonávaná s citom a boli použité rôzne metódy masáží a nápravy. Od Dávida som po skončení terapie dosta... Čítať viac
  • Maximálna spokojnosť. Celý život mi vstepovali lekári a rodičia do hlavy, že mi nič už nepomôže,az som sa odhodlala navštíviť pána Pavlecha :). Už medzi dverami z tohto nesmierne milého mladého muža sálala neskutočná energia. Špička vo svojom odbore, nenechajte sa zmiasť mladým výzorom. Dopodrobna vám všetko vysvetlí, je neskutočne starostlivý a jeho prítomnosť vo mne vôbec ne vyvolala nervozitu, napriek tomu, že som ho vnímala ako lekára ( z nich som nervó... Čítať viac

Odporúčania z Facebooku

  • 5 star review  Veľmi profesionálny a priateľský prístup. Zistil, ponaprával a vymasíroval ma bez akejkoľvek bolesti. Ja som veľmi spokojný. ďakujem

    thumb Michal Slastan
    4/16/2018

    5 star review  Chodím nepravidelne ale vždy mi Dávid pomôže s mojím zablokovaným chrbtom. Som spokojná s jeho službami a odporúčam aj okoliu.

    thumb Minnie Bonnie
    5/17/2018

    positive review  Absolvoval som uz 2 masaze, bolave rameno a krk, super pristup s vysvetlovanim kazdeho kroku, osobny pristup a najma skvely vysledok, zlepsenie pohyblivosti krku, som velmi spokojny, chodieval som pravidelne na masaze, ale toto je iny level:)

    thumb Martin Poliak
    10/07/2018
  • 5 star review  Jedinečný človek s úžasným prístupom a veľkou odbornosťou.

    thumb Veronika Lachka
    4/08/2018

    positive review  Úžasný prístup, analýza problemu,... je to proste No1...

    thumb Dada Nováková Sakáčová
    8/10/2019

    5 star review  Maximálna spokojnosť, David má zlate ručičky, môžem všetkým len a len odporučat...Profesionálny prístup,všetko do detailov vysvetlené ...nemam čo dodať ...bola som prvýkrát a určite nie posledný ... dakujem

    thumb Ko Mi Hu
    6/23/2018
  • positive review  Profesionálny a zároveň priateľsky prístup. Prijemne prostredie, poskytnutá odbornosť v danom probléme. Po prvej návšteve môžem povedať, že bolesť ramena pri niektorých pohyboch ustúpila výraznejšie ako pred samotnou návštevou. Niektoré z metód sú možno viac bolestivé no určite účinne a nápomocné 🙂. Celkovú návštevu hodnotím pozitívne a určite odporúčam návštevu ďalším ľuďom, ktorý majú nejaký zdravotný problém s ktorým si nevedia dať rady.

    thumb Erik Hajro
    2/07/2019

    5 star review  Po uraze som mal posunutu krcnu chrbticu, nemohol som otocit hlavou a maval som bolesti. Doktori mi predpisovali len lieky na bolest az do momentu ked som na odporucanie znameho navstivil Davida. Stacila jedna navsteva, bolesti uz nemam a krkom tocim v rozsahu ako som za 20 rokov nemohol. Pokracujeme dalej a napravame aj ostatne casti tela. David je velky profesional a okrem toho ze pomoze, aj vysvetli suvislosti. Pristup a prostredie na jednotku. Som maximalne spokojny a aj napriek tomu, ze nie som z PD sa mi sem oplati chodit pravidelne.

    thumb Ivan Kabát
    7/07/2018

    positive review  Profesionál od prvého kontaktu...ochota, ústretovosť, trpezlivosť, presnosť...a to najpodstatnejšie, veľká pomoc pri odstránení problémov. Mnohí by sa mohli učiť. Výborné!!!

    thumb Radka Orsulova
    8/21/2019
  • positive review  Odporucam vsetkym, ktori sa rano budia dolamani 😉 a chcu sa vypsat do ruzova.

    thumb Zuzana Mendelová Gašparovičová
    11/18/2018

    5 star review  Mala som veľké problémy s chrbticou preto som sa rozhodla navštíviť Dávida. Po prvej návšteve všetky bolesti ustúpili. Najlepší masér akého poznám. Odporúčam každému. Z 10 hviezdičiek dávam 20 😊. Super 🖒🖒🖒🖒

    thumb Veronika Hatalová
    5/14/2018

    positive review  mozem vsetkym len odporucit ,synovi velmi pomohol zlate rucicky ma .velke dakujem

    thumb Katarina Jakubčíková
    10/10/2018
  • positive review  Profesionálny prístup, príjemné prostredie a všetko dopodrobna vysvetlené tak, aby tomu človek naozaj pochopil. Dávid, ďakujem za "narovnanie" a určite odporúčam ďalej ! 🙂

    thumb Daniel Kučerka
    1/31/2019

    5 star review  Kvôli problémom s krížami a zápästím som sa rozhodla navštíviť Dávida, ktorý napriek víkendu ma prijal hneď o pár hodín po telefonáte. Diagnostika i všetky zákroky a masáž prebiehali na veľmi profesionálnej úrovni. Príjemné prostredie a skvelý prístup! Odporúčam všetkým, ktorí si to potrebujú v sebe nechať zrovnať 🙂

    thumb Denisa Uherová
    5/23/2018

    positive review  Bola som s dcerou. Dcera sa tazko zveruje do ruk cudzich ludi, ale po poslednom stretnuti povedala: mami, chcem ist znovu ! 🙂 Pan David je profesional s uzasnym pristupom. Boli sme spokojni a myslim, ze sme nasli rodinneho lekara 🙂

    thumb Martina Šálová
    11/01/2018