BOLI STE SPOKOJNÍ?

Podeľte sa so svojou skúsenosťou s ostatnými…

GOOGLE

Napíšte svoj zážitok cez Google a pomôžete tým, ktorí  hľadajú pomoc, lepšie sa rozhodnúť. Stačí, ak máte gmail účet.

FACEBOOK

Zdieľajte svoj názor so svojimi priateľmi a rodinou na Facebooku, možno práve oni potrebujú moje služby.

  • Very professional doctor. I had a hip problem and he could easily identify the problem. Also my session was scheduled for 1 hour but he gave me extra 20 mins and didn't take extra money. Highly recommended.
  • Dobry deň. Pána Pavlecha som navštívila zatiaľ dva krát a musím skonštatovať, že moje zdravotné problémy z asi 80% pominuli. Trápil ma už minimálne dva mesiace zaseknuty nerv v krčnej chrbtici, následkom čoho bolo neustále tŕpnutie v celej pravej ruke. Výrazne mi uľavil v tomto mojom probléme svojim odborným prístupom, trpezlivosťou, šikovnými rukami a svojou profesionalitou. Môžem len odporučiť jeho služby, pretože aj moje terapie zďaleka neskončili. Práca a... Čítať viac
  • Návšteva u pána Pavlecha je zážitok pre všetky zmysly. Vkusné, svetlé, čisté prostredie, vôňa, príjemna hudba a neuveriteľne trpezlivý prístup. Keďže som masérka, viem vyhodnotiť vysokú úroveň profesionality. V priebehu terapie ma zbavil bolesti V oblasti hrudnej chrbtice, ktoré ma po úraze trápili 35 rokov . Začal pracovať (pretože som tam nebola naposledy)na "oprave" krčnej chrbtice, ktorú zanedbala medicína po mojom narodení. Vrelo odporúčam každému, kto... Čítať viac

Odporúčania z Facebooku

  • 5 star review  Jedinečný človek s úžasným prístupom a veľkou odbornosťou.

    thumb Veronika Lachka
    4/08/2018

    5 star review  Maximálna spokojnosť, David má zlate ručičky, môžem všetkým len a len odporučat...Profesionálny prístup,všetko do detailov vysvetlené ...nemam čo dodať ...bola som prvýkrát a určite nie posledný ... dakujem

    thumb Ko Mi Hu
    6/23/2018

    5 star review  Mala som veľké problémy s chrbticou preto som sa rozhodla navštíviť Dávida. Po prvej návšteve všetky bolesti ustúpili. Najlepší masér akého poznám. Odporúčam každému. Z 10 hviezdičiek dávam 20 😊. Super 🖒🖒🖒🖒

    thumb Veronika Hatalová
    5/14/2018
  • 5 star review  Ďakujem za vyriešenie dlhodobého problému s rukou a krčnou chrbticou , konečne fungujem bez bolesti ... Super odborný prístup , úžasná harmónia , perfektné vybavenie , rôzne techniky .. . Som veľmi spokojná. Vrelo odporúčam každému. 😀

    thumb Tatiana Klimová
    5/02/2018

    positive review  Bola som s dcerou. Dcera sa tazko zveruje do ruk cudzich ludi, ale po poslednom stretnuti povedala: mami, chcem ist znovu ! 🙂 Pan David je profesional s uzasnym pristupom. Boli sme spokojni a myslim, ze sme nasli rodinneho lekara 🙂

    thumb Martina Šálová
    11/01/2018

    positive review  Velke prekvapenie 🤗 nevedela som co si mam presne pod pojmom “odblokovanie stavcov” a “medova masaz” a i prestavit. Nevedela preto, lebo som myslela, ze sa ma to ani netyka a ze masaze a ine su pre ludi co maju vacsie problemy a ze to mozno ani nepomoze a ine predsudky. Ale po dlhorocnom pomerne neriesenom probleme som to riskla na doporucenie. A to bolo najlepsie co som pre seba mohla urobit 🙏Citim sa jednoducho skvelo, bola som dokopy raz a kusok (votrela som sa aj do manzelovho terminu, aspon na chvilu 😀) ale citim sa ako vymenena, az by clovek normalne siel aj len tak, ked ho nic netrapi, ano az tak dobre to ten talentovany mladik vie. Prijemne prostredie, skvela atmosfera, profesionalny pristup, naozaj kazdy krok vysvetleny, proste parada. Naozaj som mala hned doveru a taky ten pocit, ze tak tento clovek vie co robi. A este aj, co sa mi nikde kde sa musite objednat nestava - nemala som pocit, ze som limitovana casom, proste okrem “napravy” si tam clovek aj oddychne. Neviem velmi pisat recenzie, aj tuto pisem-mazem-pisem-mazem a uz necham ako je 🙂 len chcem povedat, ze my tam uz chodime cela rodina 😊 a inde uz ani nepojdeme. Dakujem 🙏🤗

    thumb Erika Gavelčíková Dobišová
    10/24/2018
  • positive review  Po návšteve Davida som sa zbavil bolesti v krčnej chrbtici. David mi profesionálne vysvetlil všetky veci a poradil mi cviky na udržanie zdravého skeletu. Som mu moc za to vďačný. Určite ho ešte navštívim a vrelo odporúčam každému.

    thumb Gazdačko Ján
    9/09/2018

    positive review  Profesionálny prístup, príjemné prostredie a všetko dopodrobna vysvetlené tak, aby tomu človek naozaj pochopil. Dávid, ďakujem za "narovnanie" a určite odporúčam ďalej ! 🙂

    thumb Daniel Kučerka
    1/31/2019

    positive review  Profesionál od prvého kontaktu...ochota, ústretovosť, trpezlivosť, presnosť...a to najpodstatnejšie, veľká pomoc pri odstránení problémov. Mnohí by sa mohli učiť. Výborné!!!

    thumb Radka Orsulova
    8/21/2019
  • 5 star review  Ďakujem za odbornú a kvalitnú masáž. Som veľmi spokojná. Bolesti sú preč. Odporúčam každému.

    thumb Jarmila Švikruhová Jattyová
    4/25/2018

    positive review  Profesionálny a zároveň priateľsky prístup. Prijemne prostredie, poskytnutá odbornosť v danom probléme. Po prvej návšteve môžem povedať, že bolesť ramena pri niektorých pohyboch ustúpila výraznejšie ako pred samotnou návštevou. Niektoré z metód sú možno viac bolestivé no určite účinne a nápomocné 🙂. Celkovú návštevu hodnotím pozitívne a určite odporúčam návštevu ďalším ľuďom, ktorý majú nejaký zdravotný problém s ktorým si nevedia dať rady.

    thumb Erik Hajro
    2/07/2019

    5 star review  Kvôli problémom s krížami a zápästím som sa rozhodla navštíviť Dávida, ktorý napriek víkendu ma prijal hneď o pár hodín po telefonáte. Diagnostika i všetky zákroky a masáž prebiehali na veľmi profesionálnej úrovni. Príjemné prostredie a skvelý prístup! Odporúčam všetkým, ktorí si to potrebujú v sebe nechať zrovnať 🙂

    thumb Denisa Uherová
    5/23/2018
  • positive review  mozem vsetkym len odporucit ,synovi velmi pomohol zlate rucicky ma .velke dakujem

    thumb Katarina Jakubčíková
    10/10/2018

    positive review  Odporucam vsetkym, ktori sa rano budia dolamani 😉 a chcu sa vypsat do ruzova.

    thumb Zuzana Mendelová Gašparovičová
    11/18/2018

    5 star review  Z 10 celých 10 hviezdičiek.Absolútna spokojnosť.Cítil som sa už po prvej masáži ako nový človek i napriek zanedbaným problémom s chrbticou.Najlepšie čo som zažil a len ľutujem, že som pojedol toľko chémie proti bolestiam a neriešil som to s odborníkom.

    thumb Le Decký Pavol
    5/12/2018