BOLI STE SPOKOJNÍ?

Podeľte sa so svojou skúsenosťou s ostatnými…

GOOGLE

Napíšte svoj zážitok cez Google a pomôžete tým, ktorí  hľadajú pomoc, lepšie sa rozhodnúť. Stačí, ak máte gmail účet.

FACEBOOK

Zdieľajte svoj názor so svojimi priateľmi a rodinou na Facebooku, možno práve oni potrebujú moje služby.

  • Very professional doctor. I had a hip problem and he could easily identify the problem. Also my session was scheduled for 1 hour but he gave me extra 20 mins and didn't take extra money. Highly recommended.
  • Maximálna spokojnosť. Celý život mi vstepovali lekári a rodičia do hlavy, že mi nič už nepomôže,az som sa odhodlala navštíviť pána Pavlecha :). Už medzi dverami z tohto nesmierne milého mladého muža sálala neskutočná energia. Špička vo svojom odbore, nenechajte sa zmiasť mladým výzorom. Dopodrobna vám všetko vysvetlí, je neskutočne starostlivý a jeho prítomnosť vo mne vôbec ne vyvolala nervozitu, napriek tomu, že som ho vnímala ako lekára ( z nich som nervó... Čítať viac
  • Som velmi rada, ze som sa rozhodla vyuzit sluzby pana Davida Pavlecha. Moje telo bolo po operacii kolena pred rokom cele "ine". Zacalo to bolestou kolena-vlastne pokracovalo, lebo po operacii ma boliet neprestalo- pokracovalo bolestou bedroveho klbu, k tomu sa pridala bolest krcnej chrbtice a z toho permanentna bolest hlavy. Po prvej navsteve ma hlava boliet prestala, zlepsilo sa aj koleno. Po druhej bolo koleno o 95% lepsie, zrazu som mohla vystupit z autobusu normalne, mohla som po roku bezat,... Čítať viac

Odporúčania z Facebooku

  • positive review  Ďakujem. Dve návštevy u pána Pavlecha mi pomohli viac ako 15 ročná starostlivosť a liečba rôznych medicínskych kapacít . Ďakujem , že som Vás našla . Terapia bola síce dosť bolestivá, ale oplatilo sa. 😊

    thumb Alberta Hrdá
    11/23/2018

    5 star review  Po uraze som mal posunutu krcnu chrbticu, nemohol som otocit hlavou a maval som bolesti. Doktori mi predpisovali len lieky na bolest az do momentu ked som na odporucanie znameho navstivil Davida. Stacila jedna navsteva, bolesti uz nemam a krkom tocim v rozsahu ako som za 20 rokov nemohol. Pokracujeme dalej a napravame aj ostatne casti tela. David je velky profesional a okrem toho ze pomoze, aj vysvetli suvislosti. Pristup a prostredie na jednotku. Som maximalne spokojny a aj napriek tomu, ze nie som z PD sa mi sem oplati chodit pravidelne.

    thumb Ivan Kabát
    7/07/2018

    positive review  mozem vsetkym len odporucit ,synovi velmi pomohol zlate rucicky ma .velke dakujem

    thumb Katarina Jakubčíková
    10/10/2018
  • 5 star review  Dnes som bola prvy krat, ale urcite nie posledny! Skvela masaz! Aj chrbtica je ohybnejsia po tom napraveni. Vrelo doporucujem 👍

    thumb Monika Lehocka
    6/26/2018

    positive review  Po návšteve Davida som sa zbavil bolesti v krčnej chrbtici. David mi profesionálne vysvetlil všetky veci a poradil mi cviky na udržanie zdravého skeletu. Som mu moc za to vďačný. Určite ho ešte navštívim a vrelo odporúčam každému.

    thumb Gazdačko Ján
    9/09/2018

    5 star review  Ďakujem za vyriešenie dlhodobého problému s rukou a krčnou chrbticou , konečne fungujem bez bolesti ... Super odborný prístup , úžasná harmónia , perfektné vybavenie , rôzne techniky .. . Som veľmi spokojná. Vrelo odporúčam každému. 😀

    thumb Tatiana Klimová
    5/02/2018
  • positive review  Mesiac problémy s krčnou chrbticou , Neznesiteľné bolesti hlavy a tŕpnutie rúk. Jedna terapia ,masáže a jeho zlaté ruky všetko zmenili. Odišla som od neho bez bolesti . Odporúčam ! Maximálna spokojnosť

    thumb Michaela Makovicka
    11/13/2018

    positive review  Velke prekvapenie 🤗 nevedela som co si mam presne pod pojmom “odblokovanie stavcov” a “medova masaz” a i prestavit. Nevedela preto, lebo som myslela, ze sa ma to ani netyka a ze masaze a ine su pre ludi co maju vacsie problemy a ze to mozno ani nepomoze a ine predsudky. Ale po dlhorocnom pomerne neriesenom probleme som to riskla na doporucenie. A to bolo najlepsie co som pre seba mohla urobit 🙏Citim sa jednoducho skvelo, bola som dokopy raz a kusok (votrela som sa aj do manzelovho terminu, aspon na chvilu 😀) ale citim sa ako vymenena, az by clovek normalne siel aj len tak, ked ho nic netrapi, ano az tak dobre to ten talentovany mladik vie. Prijemne prostredie, skvela atmosfera, profesionalny pristup, naozaj kazdy krok vysvetleny, proste parada. Naozaj som mala hned doveru a taky ten pocit, ze tak tento clovek vie co robi. A este aj, co sa mi nikde kde sa musite objednat nestava - nemala som pocit, ze som limitovana casom, proste okrem “napravy” si tam clovek aj oddychne. Neviem velmi pisat recenzie, aj tuto pisem-mazem-pisem-mazem a uz necham ako je 🙂 len chcem povedat, ze my tam uz chodime cela rodina 😊 a inde uz ani nepojdeme. Dakujem 🙏🤗

    thumb Erika Gavelčíková Dobišová
    10/24/2018

    5 star review  Mala som veľké problémy s chrbticou preto som sa rozhodla navštíviť Dávida. Po prvej návšteve všetky bolesti ustúpili. Najlepší masér akého poznám. Odporúčam každému. Z 10 hviezdičiek dávam 20 😊. Super 🖒🖒🖒🖒

    thumb Veronika Hatalová
    5/14/2018
  • 5 star review  Na základe pretrvávajúcich problémov s chrbticou a krížami som sa rozhodol navštíviť Dávida a využiť jeho služby. Po absolvovaní celej procedúry bolesti ustúpili. Oceňujem jeho priateľský a profesionálny prístup zároveň. Naozaj môžem vrelo doporučiť každému. Dávid, ďakujem

    thumb Lukáš Glesk
    7/12/2018

    5 star review  okamžité odblokovanie chronickej bolesti mojho krku po 3 hmatoch! WAW, ja som nadmieru spokojná..oceňujem odborný, avšak veľmi osobný prístup a pekný salón 😉

    thumb Adis Benkovská
    4/14/2018

    positive review  Odporucam vsetkym, ktori sa rano budia dolamani 😉 a chcu sa vypsat do ruzova.

    thumb Zuzana Mendelová Gašparovičová
    11/18/2018
  • positive review  Profesionál od prvého kontaktu...ochota, ústretovosť, trpezlivosť, presnosť...a to najpodstatnejšie, veľká pomoc pri odstránení problémov. Mnohí by sa mohli učiť. Výborné!!!

    thumb Radka Orsulova
    8/21/2019

    5 star review  Kvôli problémom s krížami a zápästím som sa rozhodla navštíviť Dávida, ktorý napriek víkendu ma prijal hneď o pár hodín po telefonáte. Diagnostika i všetky zákroky a masáž prebiehali na veľmi profesionálnej úrovni. Príjemné prostredie a skvelý prístup! Odporúčam všetkým, ktorí si to potrebujú v sebe nechať zrovnať 🙂

    thumb Denisa Uherová
    5/23/2018

    5 star review  Dakujem za kvalitne masaze. Odborny a vnimavy chiropraktik. Odporucam kazdemu. �

    thumb Zuzana Mendelová Gašparovičová
    4/07/2018